Möten & Konferens

Kreativa människor och stora tänkare har sedan länge lockats till Tällberg i Dalarna. För att samla inspiration till nya verk, för återhämtning eller för att utmana sina egna idéer. Platsen vid Siljan är dramatiskt vacker med skiftande färger och böljande landskap. Att mötas här skapar avtryck. Med hjälp av den senaste tekniken och med tillgång till en stort antal lokaler kan vi ta hand om både stora konferenser och exklusiva möten. 

Tre unika hotell i Tällberg

Tack vare vår tillgång till tre unika hotell inom promenadavstånd i vackra byn Tällberg kan vi arrangera större konferenser. Vi kan även erbjuda exklusiva möten där du och din arbetsgrupp får hotellet och restaurangen för er själva. Välj mellan dalaromantiska Klockargården, sportiga Gyllene Hornet och smakfulla Villa Långbers

Gott om aktiviteter och tillgång till vacker natur

Tack vare den närliggande naturen med direkt anslutande vandringsleder kommer ni snabbt ut i den friska luften för en stärkande promenad. Att studera den lokala arkitekturen med byggnader från många hundra år tillbaka ger perspektiv på tillvaron och väcker nyfikenhet. Varför inte ta ett möte utomhus vid en vacker plats. Väl tillbaka på hotellet väntar stärkande fikapauser och goda middagar med lokala inslag. 

Kontakt Möten & Konferens

Välkommen att ta kontakt för mer information, kreativa lösningar och offert.

Anneli Oskarsson, ansvarig möten och konferens
Mejl [email protected]